Den historiske bydel i Agaete

En af de smukkeste bydele i den nordvestlige del af Gran Canaria

Agaete ligger på den nordvestlige del af Gran Canaria og byder på alt lige fra bjergtoppe med de bedste fyrretræer på øen til Atlanterhavets bølgesprøjt. I byen kan man nyde synet af den frodige og smukke dal og besøge den interessante gamle bydel med hvide huse, der ligger på de stejle skrænters skråninger. Det er især spændende at se herresæderne med gårdhaver fra det 19. århundrede og kirken La Concepción. En gåtur i Huerto de las Flores ("blomsternes have") fuldender besøget.

Frisk fisk og arkæologiske udgravninger

Før man forlader bydelen, bør man uden tvivl se de mest interessante arkæologiske udgravninger på Gran Canaria: begravelsespladsen ved Maipés. På et besøg i Agaete er det også et must at opleve den charmerende fiskerby i Puerto de las Nieves. Man vil blive imponeret over de hvide og blå huse, der ligger lige ved en stenstrand. Dette er sandsynligvis det mest populære sted på øen til at smage den friske fisk fra havet.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
2
10
262
10045