Den historiske bydel i Firgas

Et vandfald midt i en historisk bykerne

I den nordlige del af Gran Canaria finder man Firgas, der er en lille landsby fyldt med charme. Vandet har spillet en central rolle i dens historie, som det kunstlige 30 meter lange vandfald blandt andet vidner om. Det løber langs Gran Canaria-promenaden i den gamle gade Real. En lille, hyggelig historisk bykerne gør, at det er en fryd for alle besøgende at gå tur i byens gader.

En smuk udsigt over den nordlige del af Gran Canaria og charmerende gader

Landsbyens centrum er pladsen og kirken San Roque. Fra udsigtspunktet på pladsen kan man se en af de bedste udsigter over Atlanterhavet og hele den nordlige del af Gran Canaria. Den gamle vandmølle er den ældste af dem, der fortsat anvendes på De Kanariske Øer, og er blevet restaureret for de besøgendes skyld. Og hvis man bliver sulten efter at have gået tur mellem de gamle huse og gader med dekorerede fliser, kan man få lækkert grillet kød på mange af byens restauranter.

Historical heritage
Arv
Type
Den gamle bydel
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Firgas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
2
9
262
10045