Den historiske bydel i Telde

Gå på opdagelse i den ældste by på Gran Canaria

Ud over byens over hundrede arkæologiske udgravninger, der viser øens historie før den spanske kolonisation, har Telde på den østlige del af Gran Canaria en rig historisk arv med religiøse altertavler, smukke koloniale huse – i lyse farver med store balkoner – og flotte smalle brostensbelagte gader. Hjertet af denne ældste by på øen er fyldt med interessante områder med adskillige kirker og pladser, hvor man kan nyde livet i skyggen af de tårnhøje træer. Denne historiske del af Telde byder på overraskelser i ethvert hjørne.

Besøg kirken San Juan Bautista og Museo León y Castillo

Byens skønhed finder man i de forskellige kvarterer. I San Juan, der er opkaldt efter byens skytshelgen, er der et lille og herskabeligt kvarter med adelige huse, en plads og den flotte flamske altertavle i kirken San Juan Bautista. Når man har besøgt Casa Museo León y Castillo og kirken San Pedro Mártir, bør man besøge kvarteret San Francisco. I afslappede og maleriske omgivelser finder man den smukke Altozano-gade, de oprindelige grotter i Baladero og den hundredår gamle akvædukt, der bærer byens navn og er et symbol på byen. Og endelig er der San Gregorio med helgeninden Jomfruen af Dolores.

Type
Den gamle bydel
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Telde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
2
9
262
10045