Den historiske bydel i Teror

En by, der er opstået ikke langt fra Jomfruen af Pino

Landsbyen Teror ligger i det nordlige distrikt på Gran Canaria og er et af de ældste beboede områder på de syv Kanariske Øer. Byen blev grundlagt efter tilsynekomsten af Jomfruen i 1481 og blev erklæret fiskerlandsby i slutningen af det 16. århundrede. I Teror er der en stor religiøs arv, der omfatter en basilika, klostre og adelige huse. Gaden Real de la Plaza har i de seneste fem århundreder været byens sociale samlingspunkt og kommercielle centrum.

En søndagsgåtur er den perfekte anledning til at smage det traditionelle bagværk og den berømte chorizo-pølse

Landsbyen Teror er anerkendt for sine konditorier og har en lang tradition inden for det typiske bagværk på Gran Canaria. I Císter-klostret kan man købe de populære smørbare chorizo-pølser, mantecados (søde boller), truchas (kager med fyld af mandler og søde kartofler), marcipan og roscos (snegle med anis). På gården Finca de Osorio kan man komme med på guidede ture i naturen. Og om søndagen kan man besøge markedet, der fra morgenstunden byder op til fest på landsbyens centrale plads og sælger lokale produkter, smykker og kunsthåndværk i træ og tekstiler.

Historical heritage
Historisk sammenhæng
Type
Den gamle bydel
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Teror

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
2
9
262
10045