Den historiske bydel i Vegueta

Fødestedet for Las Palmas de Gran Canaria

Vegueta ligger i den sydlige del af hovedbyen på Gran Canaria og blev det primære centrum i Las Palmas i slutningen af det 11. århundrede. På de mange pladser er der historiske bygninger, såsom Casa de Colón (Columbus' hus), katedralen Santa Ana, Museo Canario, Gabinete Literario, rådhuset og Centro Atlántico de Arte Moderno (det atlantiske center for moderne kunst). De mange shoppingmuligheder i den gamle bydel strækker sig fra markedet, der blev bygget i 1856, til shoppinggaden Triana.

Et kvarter med masser af kultur og underholdning

Lige ved den gamle kløft ved den stejle klippe Guiniguada, over for Teatro Pérez Galdós – der er opkaldt efter en berømt person fra Vegueta– er der masser af muligheder for gåture på brostensbelagte gader i maleriske omgivelser. De besøgende kan lære mere om byens historie på en guidet tur, hvor man også kan høre om kunstneriske stilarter som sengotisk og renæssance. Efter gåturen kan man tage en pause på en af de mange fortovscafeer ikke langt fra de historiske bygninger.

Type
Den gamle bydel
Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
2
9
262
10045