Tejeda landsbyen

Fristed på landet i Gran Canarias bjergområde

Tejeda ligger i Gran Canarias centrale bjergområde og er centreret omkring mandlen, som mange af byens traditionelle kager er baseret på. I et landskab med stejle skrænter og i skyggen af klippen Nublo, der er symbol på øen, ligger denne rolige og charmerende landsby. Det er det perfekte sted til en tur væk fra byens stress og larm, hvor man kan lade sig forføre af de smukke bjerge og den unikke natur på denne del af øen.

Essensen af en traditionel kanarisk landsby

Som i mange af landsbyerne på De Kanariske Øer er kirken byens omdrejningspunkt. I de omkringliggende gader har man bevaret de hvide beskedne huse med teglstenstag. Uden for er der små haver med blomsterkrukker. Et eksempel kunne være Museo de las Tradiciones i en bygning med traditionel arkitektur, hvor man kan lære mere om livet i landsbyen gennem historien. Husene med landturisme er det perfekte sted at tilbringe et par afslappende dage i fred og ro i Tejeda med at gå tur på vandrestierne eller mærke den dejlige sol i den kommunale pool.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Tejeda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
2
9
262
10045