Caleta de Sebo

En landsby på La Graciosa fyldt med fred og ro

Caleta de Sebo er måske et af de mest særegne områder på De Kanariske Øer. Det er 'hovedbyen' på La Graciosa, der er den eneste beboede ø i naturparken bestående af øgruppen Chinijo nordvest for Lanzarote. Fra landsbyen Órzola på den nordlige del af Lanzarote afgår der hver dag både hvert 20. minut til dette fredelige fristed med hvide huse og gader med lyst sand, hvor man kan gå med bare tæer som en ægte Robinson Crusoe. Med sin ro og beliggenhed omgivet af hav er det et perfekt sted til at lade batterierne op og komme væk fra civilisationen.

Strande med roligt vand på La Graciosa

Tæt på Caleta de Sebo finder man stranden La Francesa og ikke så langt derfra La Cocina med klart, roligt vand og fint hvidt sand. I Caleta de Sebo kan man leje taxi-jeeps eller cykler, så man kan besøge de mest interessante steder på La Graciosa, og øens lille areal gør, at man faktisk kan komme det hele rundt til fods på de mange vandrestier. Og når man er fyldt med energi, hvad er så bedre end at fylde maven med lækker frisk fisk i Caleta de Sebo.

Historical heritage
Arv
Restoration
Shop/shopping
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
8
9
262
10045