Bjerglandsbyen La Tosca

Charmerende bjerglandsby i en skov med kanariske dragetræer

La Tosca er en bjerglandsby ikke langt fra Barlovento på den nordlige del af La Palma, der er helt unik: den ligger midt i en skov med dragetræer, der er en af de største samlinger af dette træ, der er hjemmehørende på De Kanariske Øer. Der bor kun ca. 20 mennesker i La Tosca, der ligger blandt opdyrket jord og disse gådefulde træer, der siden middelalderen har vækket europæernes interesse, og europæerne har skrevet utallige legender om dem.

En gåtur til landhusene i La Tosca

Men ud over legenderne fortæller historien os, at indbyggerne i La Tosca og de nærliggende bjerglandsbyer har brugt fibrene fra træets blade til at lave reb, og dette vidner om, at denne lille by har levet af områdets naturlige ressourcer. Fra den nærliggende landsby Barlovento kan man tage på en fantastisk tur til denne samling traditionelle huse lavet af tørre sten og se en fantastisk udsigt over den klippefyldte kyst, der omgiver byen.

Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Barlovento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
5
9
262
10045