Bjerglandsbyen Las Tricias

Landsby langt væk fra byens larm og travlhed

I den nordvestlige del af La Palma og langt fra de moderne byer finder man den lille og rolige landsby Las Tricias. Den ligger på en skråning mellem stejle skrænter omgivet af mandeltræer. Blomstringen om vinteren er noget helt særligt. Tiden står stille i Las Tricias og giver de besøgende mulighed for at beundre byens arkitektur, især de smukke herresæder med balkoner i træ, hvidkalkede stenvægge og tegltage. La Palmas traditionelle stil.

Kunsthåndværk og arkæologi på La Palma

I bjerglandsbyen er der rig mulighed for at se kunsthåndværk, for man har restaureret den flotte traditionelle hestemølle (melmølle), der i dag er et museum og et sted, hvor man kan købe håndværksprodukter. Man må ikke forlade området uden at besøge den nærliggende by Cuevas de Buracas med nogle meget interessante arkæologiske udgravninger og en magisk skov med dragetræer, der er en unik planteart, som er hjemmehørende på De Kanariske Øer.

Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Garafía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
5
10
262
10045