Den historiske bydel i Los Llanos de Aridane

Kanarisk stil med historie blandt landbrug og turisme

Byen Los Llanos de Aridane ligger i den østlige del af øen og er den økonomiske hovedby på La Palma, eftersom den spiller en stor rolle i øens landbrug og turisme. Byen strækker sig fra Plaza de España, hvor man kan se de indiske laurbærtræer, der anses for at være de ældste på De Kanariske Øer, og kirken Los Remedios. Bagved finder man den såkaldte Chica-plads med et springvand udhugget i sten. I den del af byen, der ligger længst oppe, finder man gaderne Fernández Taño og Calvo Sotelo med maleriske lave huse i kanarisk stil.

Glorieta-pladsen er et symbol på øens traditioner

I den sydlige del af byen finder man det vigtigste marked, hvor der er en hyggelig plads med indiske laurbærtræer, og hvor busstationen ligger, så det er nemt at tage til kvarteret Las Manchas for at se Glorieta-pladsen, der er tegnet af den berømte kunster Luis Morena fra La Palma. Man kan også benytte lejligheden til at gå tur på strækningen ved Argual, der er et historisk område for banandyrkning på La Palma, og hvor man hver søndag kan besøge et hyggeligt marked med kunsthåndværk og antikviteter. Glaspusteriet, som ligger på hjørnet, er helt sikkert et besøg værd.

Historical heritage
Historisk sammenhæng
Type
Den gamle bydel
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Los llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
5
9
262
10045