Mazo

En interessant landsby med masser af kunsthåndværk

I den sydvestlige del af La Palma finder man landsbyen med det bedste kunsthåndværk på øen; Villa de Mazo. I byen kan man købe meget traditionelt kunsthåndværk, såsom de berømte broderier, og byen har det højeste antal kunsthåndværkere på øen. Det er hyggeligt at gå tur i den lille historiske bydel, for på de gamle brostensbelagte gader kan man smage på La Palmas traditioner og historie.

Turistattraktionerne i Villa de Mazo

Ikke mange minutter fra lufthavnen på La Palma ligger Villa de Mazo med masser af turistattraktioner. Byens plads er omgivet af flotte klassiske huse som for eksempel rådhuset. Den håndværksmæssige tradition kan man især opleve i Casa Roja, hvor man kan købe forskellige produkter. Et netværk af godt afmærkede stier giver de besøgende mulighed for at gå på opdagelse i den rige natur i naturparken Cumbre Vieja. Og den arkæologiske park Cuevas de Belmaco er helt sikkert værd et besøg, hvor man kan dykke ned i klippernes fortællinger og La Palmas oprindelige historie.

Archeological sites
Lookout
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Localidad
Mazo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
5
10
262
10045