San Andrés

Den mest charmerende landsby i den nordlige del af La Palma

For at besøge landsbyen San Andŕes i den nordlige del af La Palma skal man køre over den største bro med kun en enkelt bue i hele Spanien. Når man har kørt over den, kommer man frem til en af de mest charmerende landsbyer på øen, som i flere århundrede var distriktets hovedby, hvilket de mange hundrede år gamle herresæder ejet af rige købmænd vidner om. Facaderne, der vender ud mod kirken Nuestra Señora de Montserrat fra renæssancen, er fyldt med dekorative relieffer og balkoner med udsigt over Atlanterhavet.

Brostensbelagte gader og gåture blandt palmerne ved kysten

Når man går tur på San Andrés' brostensbelagte gader med flere århundreder på bagen har man altid havudsigt, og husene med de store vinduer er meget flotte. Landsbyens centrum kredser omkring kirken og den flotte plads med det samme navn, og stedet er næsten unikt for øen. Den nærliggende plads Alameda er et paradis for sanserne, og hvis man gerne vil gå en tur til kysten, kan man følge strandpromenaden, der går ned til den blå lagune, hvor man kan nyde en velfortjent dukkert.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Localidad
San Andrés y Sauces

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
5
9
262
10045