Den historiske bydel i Teguise

Historisk arv i den første hovedby på Lanzarote

Landsbyen Teguise ligger på den nordøstlige del af øen Lanzarote og var en af de første byer, der blev grundlagt på De Kanariske Øer. Byen var Lanzarotes hovedby indtil 1847 og har en lang række bygninger med stor historisk-kunstnerisk arv. Af særligt interessante steder kan nævnes slottet Santa Bárbara, der i dag er lavet om til Museo de la Piratería, og Palacio Spínola, der ligger i et herresæde fra det 18. århundrede, den gamle kirke Guadalupe og klostret San Francisco.

Historisk arv, museer og musik

På en gåtur i Teguise får de besøgende indblik i, hvordan livet var på Lanzarote i koloniseringens første tid. Ud over den historiske arv, er der her i øens hovedby også museer som Casa del Marqués de Herrera y Rojas og Casa Perdomo. Det kan især anbefales at besøge Casa del Timple, der er et nyt videnssted, hvor man kan lære mere om det kanariske musikinstrument "timple" og dens karakteristiske lyd.

Historical heritage
Historisk sammenhæng
Type
Den gamle bydel
Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
3
10
262
10045