El Golfo

En fiskerlandsby i bjergene omgivet af lavamængder

El Golfo ligger i den vestlige del af Lanzarote lige ud til havet og er en fiskerlandsby, der ligger i naturparken Los Volcanes. Det er et charmerende sted, der er omgivet af de imponerende lavamængder fra udbruddene i 1730-1736, og som er fyldt med fiskerhuse i Lanzarotes traditionelle stil med hvidkalkede vægge og flade tage i smalle gader. Man kan også se en meget smuk udsigt over bådene, der er trukket på land på stranden med sort sand.

Indkvartering på landet og udsøgt gastronomi

I El Golfo er der masser af dejlige overnatningsmuligheder. Denne bjerglandsby er helt sikkert værd et besøg på ferien. Og den er ikke kun værd et besøg for selve sin skønhed, men også for sine rolige omgivelser, sin udsøgte gastronomi med frisk fisk fra området og sin beliggenhed tæt på naturområder som lagunen Los Clicos eller nationalparken Timanfaya. Derudover vil en solnedgang set fra en af byens fortovscafeer sætte prikken over i'et på et par afslappende dage.

Lookout
Restoration
Shop/shopping
Localidad
Yaiza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
3
9
262
10045