Haría landsbyen

Den charmerende landsby i dalen Las Mil Palmeras

Haría ligger i den nordlige del af Lanzarote i den charmerende dal "Las Mil Palmeras" (de tusind palmers dal), der er en af de bedste palmelunde med den hjemmehørende palme på De Kanariske Øer. Når man kører på landevejen mellem bjergene, dukker denne oase pludselig op i øens flotte landskab: grønne arealer og opdyrkede områder med de typiske hvide huse. I skyggen af den mystiske vulkan Corona sover Haría sødt lullet i søvn af det meget interessante landskab.

Et smukt landskab, hjemsted for César Manrique

Denne smukke landbrugslandsby giver de besøgende mulighed for at fylde kufferten med mange forskellige oplevelser og minder. Et besøg på Casa Museo for den berømte kunstner César Manrique er et must. Pladsen León y Castillo er det perfekte sted til at slappe af i skyggen under laurbær- og eukalyptustræer. I centrum af byen kan man besøge kirken Nuestra Señora de la Encarnación, der samler alle veje og gader i landsbyen. En af de ældste religiøse kirker er kapellet San Juan Bautista, der ligger ved indgangen til byen.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
3
10
262
10045