Yaiza landsbyen

Hvide huse og præmier for forskønnelse

I den helt sydlige del af Lanzarote finder man en landsby, der udmærker sig ved at være meget velholdt og ren. Det er ikke overraskende, at Yaiza har vundet flere præmier for forskønnelse. De traditionelle hvide huse står i kontrast til de brune og sorte farver i det vulkanske landskab, hvor byen ligger, som følge af udbruddene i det 18. århundrede. Denne smukke landsby har bevaret sine traditionelle huse og gader fyldt med blomster og haver.

Monumenter og ro i en traditionel landsby på Lanzarote

Lanzarotes traditionelle arkitektoniske stil byder de besøgende velkommen til landsbyen Yaiza, hvor husene har flade tage og ligger lidt på skrå for at udnytte det knappe nedbør på bedst mulig vis. aI byen er der historiske monumenter såsom Casa de la Cultura Benito Pérez Armas med balkoner og trapper i træ. En anden meget interessant bygning er kirken Nuestra Señora de los Remedios, der blev bygget i det 17. århundrede. Men at gå tur i de rolige gader med hvide huse og nyde stilheden er den bedste måde, hvorpå man fanger essensen af Yaiza.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Yaiza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
3
9
262
10045