Bjerglandsbyen Taganana

En bjerglandsby i hjertet af naturparken Anaga
Bjerglandsbyen Taganana er den vigtigste by i naturparken Anaga. Med sin beliggenhed i den sydlige del af dette fantastiske naturområde på den nordvestlige del af øen Tenerife har den ikke kun et fantastisk landskab men også charmen af de gamle landsbyer på Tenerife. Det var faktisk et af de første steder, hvor de spanske erobrere bosatte sig. I Taganana er der især meget interessant historie, for eksempel i form af to kulturminder (Bienes de Interés Cultural): kirken Nuestra Señora de las Nieves og kapellet Santa Catalina.
Imponerende historie og kultur på Tenerife
Det anbefales at tage til denne bjerglandsby fra det nordlige område med skoven Las Mercedes, der er en af Europas ældste, og køre ad den snoede vej, der går forbi stejle skrænter. I centrum af bjerglandsbyen finder man pladsen Nuestra Señora de las Nieves, der er et roligt sted, hvor de lokale slapper af i skyggen af de indiske laurbærtræer. Taganana har også stor etnografisk værdi for sine vinpresser, der er hugget ud i klipperne, og det berømte kvarter Portugal, der er en historisk perle.
Archeological sites
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
1
10
262
10045