Buenavista

En smuk by ved foden af et bjerg

Buenavista er den landsby på den nordlige del af Tenerife, der ligger længst væk; landevejen går kun hertil, og herefter ligger der kun Tenomassivets stenfæstning. Denne nordlige landsby ligger ved fødderne af massivet, men dens charme består ikke kun i det imponerende landskab, der omgiver landsbyen. Den er blevet udnævnt til at være et kulturminde i kategorien "Historisk centrum" for sine fornemme gader og adskillige eksempler på små traditionelle huse i en blanding af stilarter fra erobrerne.

En gåtur på de gamle gader og pladser

Man bør starte sit besøg i kirken og pladsen Los Remedios, der er et samlingssted for de lokale. Heromkring ligger der bygninger fra det 16. og 17. århundrede, der er blevet omhyggeligt restaureret og giver bykernen sin helt egen karakter. I hovedgaderne er der små huse med teglstenstag, som for eksempel El Chorro, hvor man forenden kan se de gamle vaskepladser, der uden tvivl har stor etnografisk værdi. Men sidst men ikke mindst er det et must at besøge det prisbelønnede bageri El Aderno.

Historical heritage
Arv
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Buenavista del norte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
1
9
262
10045