Den historiske bydel i Garachico

Den første havn på Tenerife i det 11. århundrede

Garachico ligger i den nordlige del af Tenerife og giver de besøgende mulighed for at lære mere om de ældste landsbyer på De Kanariske Øer. Byen blev grundlagt i slutningen af det 11. århundrede af en bankmand fra Genova i Italien, og byens havn var samlingssted for den kommercielle handel mellem Europa og de spanske kolonier i Amerika. I 1706 blev byen ødelagt af et vulkanudbrud, men i dag kan man gå tur på pladser og gågader tæt ved kysten, hvor man altid har udsigt til naturmonumentet Garachico-klippen.

Bien de Interés Cultural (kulturminde) og Medalla de Oro de Bellas Artes (guldmedaljevinder inden for fin kunst)

Man kan lære mere om Garachicos historie ved at gå tur i byens historiske bydel med hyggelige områder og meget spændende arkitektur fra det 16. og 17. århundrede. Den er en af de mest velbevarede og mest karakteristiske historiske bydele på De Kanariske Øer. I 1994 blev den udnævnt til et kulturminde (Bien de Interés Cultural) i kategorien "Historisk centrum", men landsbyen har også fået tildelt en guldmedalje inden for fin kunst (Medalla de Oro de Bellas Artes) for sin kunstneriske arv. Besøget i Garachico kan afsluttes med en tur ud i naturen, hvor man for eksempel kan opleve Interián-bugten, vulkanen Chinyero og klippevæggen La Culata.

Historical heritage
Historisk sammenhæng
Type
Den gamle bydel
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
1
9
262
10045