Den historiske bydel i Puerto de la Cruz

Det ældste turistmål på De Kanariske Øer

Puerto de la Cruz ligger i den nordlige del af øen Tenerife og blev i slutningen af det 18. århundrede en af de mest populære destinationer for den begyndende internationale turisme. I den gamle havn i La Orotava er der historiske steder som Casa de la Aduana, toldbygningen, der i dag er et kunstgalleri, Charco-pladsen, strandpromenaden San Telmo og fiskerkvarteret La Ranilla. Mellem strandene Martiánez og Jardín ligger poolene Lago Martiánez, der er tegnet af César Manrique i 1977.

Perfekt destination til naturelskere, der gerne vil på en afslappende ferie

Puerto de la Cruz er med sin lange historie fyldt med berømte besøgende, som for eksempel Humboldt og Berthelot, og verdensberømte vine, der endda blev omtalt af Shakespeare, et perfekt sted til en afslappende ferie. Byen har også en lang række shoppingmuligheder og er berømt for sin gastronomi med internationale retter. Hvis du vil opleve byens kultur, skal du helt sikkert besøge den anglikanske kirke og kirkegård samt kirkerne Peña de Francia og de San Francisco.

Historical heritage
Historisk sammenhæng
Type
Den gamle bydel
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
1
9
262
10045