Den historiske bydel i Tegueste

En by, der er blevet udnævnt til at være et kulturminde

Tegueste ligger i den nordlige del af Tenerife ikke langt fra byen La Laguna og har en historisk bydel, der er blevet udnævnt til at være et kulturminde. Ikke alle landsbyer kan prale af denne ære, men byens unikke historisk-kunstneriske centrum vidner i høj grad om denne titel. Denne landsby ligger mellem stejle skrænter tæt ved naturparken Anaga – en naturskat på Tenerife – og den er i dag referencepunkt for Tenerifes vinturisme med uendelige vinmarker.

Besøg vingårde, og lær mere om Teguestes historie

Lær mere om historien i denne maleriske landsby, og oplev de mange muligheder for vinturisme. På turistkontoret kan man reservere guidede ture, hvor man går fra turistkontoret og lærer mere om vinens historie, mens man oplever naturen og vingårdene, hvor de fremragende vine laves. Tegueste har også et stort netværk af vandrestier, der er godt afmærkede, og som går gennem de vigtigste turistområder, såsom den imponerende historiske bydel La Arañita eller etnografi- og informationscenteret Casa de los Zamoranos.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Tegueste

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
1
10
262
10045