Den historiske bydel Santa Cruz de Tenerife

Den historiske bydel Santa Cruz de Tenerife

Hovedbyen ligger på den nordøstlige del af Tenerife og er fyldt med levn fra øens historie på mere end fem århundreder. Den blev grundlagt den 3. maj 1494 af spanieren Alonso Fernández de Lugo, og byens havn blev hurtigt den vigtigste på handelsruten mellem Europa og kolonierne i Amerika. I byen er der mange kirker og historiske bygninger, og den har bevaret de maleriske områder ved pladserne Príncipe, Weyler, San Francisco og Candelaria.

Den store bugt på Tenerife med kirker, markeder og historiske gader

Bugten i Santa Cruz de Tenerife har bevaret sin søfarer-historie med gamle bygninger som kirken Concepción og palæet Carta. Parken García Sanabria er fra begyndelsen af det 20. århundrede og ligger på grænsen til kvarteret El Toscal. Det populære marked Nuestra Señora de África ligger i koloniale omgivelser og byder hver søndag på masser af antikviteter. På den populære gade La Noria finder man traditionelle pubber og samlingspunkterne for mange af de udklædte til karnevalet i Tenerifes hovedby.

Historical heritage
Historisk sammenhæng
Type
Den gamle bydel
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
1
10
262
10045