El Sauzal landsbyen

En charmerende landsby med en smuk udsigt

Hvis der er noget, der gør landsbyen El Sauzal speciel ud over de charmerende områder, er det dens panoramaudsigt. Landsbyen ligger i den nordlige del af Tenerife på en klippevæg, og hele landsbyen er faktisk et stort udsigtspunkt i sig selv, hvorfra man kan se en unik udsigt over Teide, der vogtes af La Orotava-dalen og det blå Atlanterhav. El Sauzal ligger langt fra de mest turistede områder og har alt det, som man kunne ønske sig i en rolig og hyggelig landsby.

En af de bedste solnedgange på Tenerife

I området omkring pladsen San Pedro med en kirke, hvoraf en fjerdedel er bygget efter erobringen, er et godt sted at starte sit besøg i El Sauzal. Ikke mange meter derfra finder man udsigtsparken Los Lavaderos, der er en lille smuk have med vand og planter, hvor tiden synes at stå stille. Og når solen begynder at gå ned, er der ikke noget bedre end at tage på en af de mange fortovscafeer og nyde en fantastisk solnedgang med en lækker cocktail.

Historical heritage
Arv
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
El Sauzal

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
1
9
262
10045