SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her
15-Oktober-2021

HEJ


På Kanarieøerne arbejder vi hver dag hårdt på, at du under de højeste standarder for tryghed, hygiejne og kvalitet kan besøge os. Du skal vide, at mere end 74.1% af øernes befolkning i øjeblikket er vaccineret mod COVID-19, hvilket er over gennemsnittet i Europa.

Hvis du skal rejse til vores øer i den kommende fremtid, kan du her finde interessante oplysninger.

1Hvem kan besøge Kanarieøerne?

Du kan besøge Kanarieøerne, hvis du rejser fra EU, fra et Schengen-land eller fra et tredjeland, som Spanien har en gensidig aftale om modtagelse af rejsende med. De omfatter Storbritannia, Australien, Kina, Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Thailand Singapore, Israel og Japan. Fra den 7. juni kan du rejse med henblik på turisme fra andre lande end dem, der er nævnt, hvis du har en vaccinationsattest.

For at planlægge returrejsen anbefaler vi dig altid at kontrollere krav og anbefalinger i dit hjemland.

2Skal jeg sørge for noget særligt, før jeg rejser til De Kanariske Øer?

Alle mennesker, der kommer til De Kanariske Øer for at nyde deres ferie, skal bestå en sundhedskontrol. Denne kontrol afhænger af den situation, du er i:

 

 

Hvis du rejser fra et risikoområde uden for Spanien:

 • Formular til sundhedskontrol (FCS-formular) , der skal udfyldes og underskrives elektronisk, inden du rejser til De Kanariske Øer.

 • Sanitær kontrol i lufthavnen bestående af temperaturmåling (med feber menes kropstemperatur lig med eller højere end 37,5 ° C) og visuel verifikation af manglende symptomer.

 • Exceptionally, certain passengers may be required to carry out a diagnostic test for active infection for COVID-19 within 48 hours of arrival. The result of the test must be communicated to the Foreign Health Services by the way you were informed

 • Desuden skal børn på 12 år eller mere opfylde et af følgende krav:
 •      1. Vaccinationsbevis, der bekræfter, at vedkommende har fået en vaccine mod COVID-19. Vaccineforløbet skal være fuldendt, og den sidste dosis være givet min. 14 dage før indrejse i Spanien. Alle vacciner accepteres, hvis de er godkendt af EU's europæiske lægemiddelagentur (EMA) og WHO.

      2. Erklæring, der angiver negativt resultat af en diagnostisk test for aktiv infektion af COVID-19, som indehaveren af erklæringen har fået foretaget. Der tillades antigentest foretaget maksimalt 48 timer før ankomsten til Spanien og NAAT-test (PCR, TMA, LAMP) foretaget maksimalt 72 timer før ankomsten til Spanien. For rejsende fra Storbritannien tillades kun NAAT-prøver.

       3. Bevis, der bekræfter, at vedkommende er rask efter COVID-19, og der er gået min. 11 dage siden den første positive NAAT-test (PCR, TMA, LAMP). Beviset er gyldigt i 180 dage. Personer, der rejser fra Storbritannien, kan ikke bruge denne valgmulighed.

 

 

Hvis du rejser fra et område med lav risiko uden for Spanien:

 • Formular til sundhedskontrol (FCS-formular) , der skal udfyldes og underskrives elektronisk, inden du rejser til De Kanariske Øer.

 • Sanitær kontrol i lufthavnen bestående af temperaturmåling (med feber menes kropstemperatur lig med eller højere end 37,5 ° C) og visuel verifikation af fraværet manglende symptomer.

 

 

Hvis du rejser mellem øerne: 

På nuværende tidspunkt er transporten mellem øerne genetableret fuldt ud med daglige forbindelser, der gør det muligt at rejse fra en hvilken som helst ø til en anden uden besværligheder, det være sig via fly såvel som via båd. Binter og Canaryfly er flyselskaberne, med hvilke du kan rejse mellem øerne, og Fred Olsen og Armas er rederierne.

 • Der er ikke begrænsninger på rejser mellem øerne 

 

Under alle omstændigheder skal du konsultere vilkårene og betingelserne for din rejsearrangør eller flyselskab, inden du rejser til De Kanariske Øer.

3EXEPTIONEL SITUATION PÅ VISSE ØER

Indtil 21-Oktober-2021

 

ADVARSELSNIVEAU 1

ADVARSELSNIVEAU 2

ADVARSELSNIVEAU 3

ADVARSELSNIVEAU 4

Tenerife

x

 

 

 

Gran Canaria

 x 

 

 

 

Lanzarote

 x 

 

 


Fuerteventura

x

 

 

 

La Palma

x

 

 

 

La Gomera

x

 

 

 

El Hierro

 

 

 

La Graciosa

 

 


 

Under opholdet skal turisterne respektere de forholdsregler, der gælder for hvert advarselsniveau, og som opsummeres i følgende tabel:

 

 ADVARSELSNIVEAU 1ADVARSELSNIVEAU 2ADVARSELSNIVEAU 3ADVARSELSNIVEAU 4
SAMMENKOMSTER MELLEM IKKE-SAMBOENDEMaksimalt 12 personerMaksimalt 8 personerMaksimalt 6 personerMaksimalt 6 personer
HOTELLER OG RESTAURATION10 personer pr. bord udendørs, 6 personer pr. bord indendørs6 personer pr. bord udendørs, 4 personer pr. bord indendørs6 personer pr. bord udendørs, 4 personer pr. bord indendørs6 personer pr. bord udendørs, 4 personer pr. bord indendørs
TRÆNINGSCENTRE75% kapacitet50% kapacitet50% kapacitet33% kapacitet
OFFENTLIG, KOLLEKTIV TRANSPORT (MERE END 9 SÆDER)100% kapacitet50% kapacitet50% kapacitet33% kapacitet
KULTURELLE BEGIVENHEDER75% kapacitet55% kapacitet55 % kapacitet55% kapacitet
NATTELIVLukning kl. 02.00LukketLukketLukket
SPABADE OG CENTRE MED HYDROMASSAGE75% kapacitet75% kapacitet50% kapacitetLukket
UDENDØRSSVØMMEPØLER75% kapacitet50% kapacitet33% kapacitet33% kapacitet
STRANDE100% kapacitet75% kapacitet50% kapacitet50% kapacitet
KOMMERCIELLE ETABLISSEMENTER OG TJENESTETABLISSEMENTERLukket mellem kl. 00.00 og 06.00Lukket mellem kl. 00.00 og 06.00Lukket mellem kl. 00.00 og 06.00Lukket mellem kl. 00.00 og 06.00
LEGEPLADSER I BYOMRÅDEÅbneÅbneÅbneLukkede

 

4Jeg har spørgsmål til tests:

Er det også nødvendigt med en test for at forlade Kanarieøerne? 

Nej, men det kan være, at dit hjemland kræver det. Vi anbefaler dig altid at kontrollere krav og anbefalinger i dit hjemland.

Og kan jeg få lavet en test, før jeg rejser fra øerne?

Selvfølgelig. Kanarieøere har førsteklasses sundhedsfaciliteter. På dit overnatningssted kan du få information om nærmeste sted, hvor du kan få taget en godkendt test. Uanset hvad har vi lavet liste over de autoriserede centre på De Kanariske Øer, hvor du kan få foretaget testen.

5Hvilke sikkerhedsforanstaltninger vil jeg støde på i lufthavnen og/eller flyveren?

Husk, at det i lufthavnen og under hele flyvningen er obligatorisk at bære mundbind og følge alle sikkerhedsanvisninger fra såvel flyselskab som lufthavnsmyndigheder.

Vi anbefaler dig, at du om muligt, tjekker ind online for at undgå unødvendige processer i lufthavnen. Husk, at mange flyselskaber endnu ikke tillader håndbagage i kabinen, udover en taske til personlig brug, og som kan være under sædet.

6Kan jeg rejse frit mellem øerne?

Én af de store fordele ved at besøge De Kanariske Øer er, at du kan besøge flere øer under dit ophold. Øerne er meget forskellige fra hinanden, og det gør rejsen meget mere berigende og interessant.

På nuværende tidspunkt er transporten mellem øerne genetableret fuldt ud med daglige forbindelser, der gør det muligt at rejse fra en hvilken som helst ø til en anden uden besværligheder, det være sig via fly såvel som via båd. Binter og Canaryfly er flyselskaberne, med hvilke du kan rejse mellem øerne, og Fred Olsen og Armas er rederierne.

7Hvad bør jeg vide, før jeg ankommer til De Kanariske Øer? Sikkerhedsforanstaltninger.

På De Kanariske Øer har vi arbejdet hårdt de sidste par måneder for, at du kan besøge os og nyde din ferie under maksimale sikkerhedsforanstaltninger.

Det er derfor obligatorisk, at du downloader appen til varsel om smittede, RadarCOVID, på din mobil, som er tilgængelig til iPhone såvel som Android. Den vil notificere dig om graden af risiko for COVID-19 alt efter din placering.

Derudover bør du være bekendt med de primære foranstaltninger, der er iværksat for at garantere din velvære.

 

Generelle foranstaltninger:

 • Brug af mundbind er obligatorisk for voksne og børn over 6 år på lukkede steder til offentlig brug (undtagen indtagelse af mad og drikke) og udendørs, hvor det ikke er muligt at holde en afstand mellem personer på 1,5 m. Personer med et handicap eller en respiratorisk sygdom er undtaget dette.
 • Afstand mellem personer (fastsat til 1,5 meter).
 • Fremme brugen af individuelle hygiejneelementer (sæbe og hydroalkoholisk gel).
 • Passende rengøring og desinfektion af alle etablissementer og materialer (særligt af toiletter og andre tilsvarende områder til fælles brug).

 

Specifikke foranstaltninger:

 • På gader, udendørssteder og i lukkede rum åbne for offentligheden. Derudover er det ikke tilladt at ryge eller anvende apparater til inhalation af tobak, hvis det ikke er muligt at garantere en afstand på 2 meter. 
 • Offentlig og/eller kollektiv transport. Brug af mundbind er obligatorisk for voksne og børn over 6 år, medmindre vedkommende har et handicap eller en luftvejslidelse. I turistbusser vil sæderne blive tildelt.
 • Turistindlogering. Der er begrænset kapacitet i fællesområder i henhold til den påkrævede afstand mellem personer, og det samme gælder underholdningsaktiviteter og gruppeklasser. Du kan finde assisterede buffeter, hvor maden serveres individuelt, eller selvbetjeningsbuffeter, hvor der er skærme, der adskiller fødevarerne.
 • Aktiv turisme. Aktiv udendørsturisme indebærer få risici og foretages normalt i mindre grupper. Det er dog ikke tilladt at dele individuelt sportsmateriale, og der er specifikke protokoller vedrørende rengøring og desinficering.

8Hvilke personlige beskyttelsesforanstaltninger bør jeg tage for at forhindre smitte?

De kanariske myndigheder anbefaler, at alle borgere tager disse personlige beskyttelsesforanstaltninger:

 • Hyppig håndhygiejne med vand og sæbe eller hydroalkoholisk gel.

 • Dæk mund og næse med engangslommetørklæder, når du nyser eller hoster, og smid dem derefter ud i en affaldspand.

 • Hold en afstand på mindst 1,5 meter til personer, du ikke bor sammen med (med eller uden symptomer).

Det anbefales, at alle former for grupperinger eller møder mellem personer, der ikke bor sammen, på private steder begrænses til maksimalt 10 personer, selvom sikkerhedsafstanden kan garanteres.

9Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får symptomer på covid-19 under mit ophold på De K COVID-forsikring. anariske Øer?

Hvis du har symptomer som f.eks. hoste, feber, vejrtrækningsbesvær eller generelt ildebefindende, skal du isolere dig på dit indlogeringssted og ringe til telefon 900 112 061 , så du kan blive vejledt og henvist til den passende behandlingsinstitution. +34 922 842 279 og +34 928 846 579 internationale opkald.

Husk, at du skal bære mundbind på en hvilken som helst behandlingsinstitution, og du bør undgå at røre overflader med hænderne.

Derudover, eftersom det vigtigste er din sundhed og velvære, stiller vi på De Kanariske Øer en AXA-police til disposition gratis, hvis du ikke har en forsikring, som vil dække alle udgifter i forbindelse med COVID-19. Konsultér alt det, den kan tilbyde ved at klikke her.

Anbefalinger vedrørende hygiejne:

Lavamanos

Vask hænder ofte med vand og sæbe eller med hydroalkoholisk gel.

Toallitas

Hold en afstand på mindst to meter med personer, du ikke bor sammen med (med eller uden symptomer).

Distancia de seguridad

Hold en afstand på mindst 1,5 meter til personer, du ikke bor sammen med (med eller uden symptomer).

Barbijo

Brug af mundbind er obligatorisk for voksne og børn over 6 år på lukkede steder til offentlig brug og udendørs, hvor det ikke er muligt at holde en afstand mellem personer på 1,5 m.

Hvis du har symptomer på COVID-19 under dit ophold på De Kanariske Øer:

900 112 061(Kun for opkald i Spanien i tilfælde af symptomer på COVID-19). +34 922 842 279 og +34 928 846 579 internationale opkald

Fiebre

Feber

Tos

Hoste

Falta de aire

Problemer med at trække vejret