Ofte stillede spørgsmål og nyttige links

Vi har arbejdet på, at du kan besøge os med de maksimale foranstaltninger for sikkerhed, hygiejne og kvalitet. Hvis du skal rejse til vores øer i den kommende fremtid, kan du her finde interessante oplysninger.

1. Er mundbind obligatorisk på De Kanariske Øer?

Contenido

Ligesom i resten af det spanske territorium er brugen af mundbind ikke obligatorisk på øerne. Hver enkelt person kan selv beslutte, om de vil bruge mundbind.

2. Er det også nødvendigt med en test for at forlade Kanarieøerne?

Contenido

Nej, men det kan være, at dit hjemland kræver det. Vi anbefaler dig altid at kontrollere krav og anbefalinger i dit hjemland.

3.Og kan jeg få lavet en test, før jeg rejser fra øerne?

Contenido

Selvfølgelig. Kanarieøere har førsteklasses sundhedsfaciliteter. På dit overnatningssted kan du få information om nærmeste sted, hvor du kan få taget en godkendt test. 

4. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger vil jeg støde på i lufthavnen og/eller flyveren?

Contenido

Mundbind er ikke længere obligatorisk i lufthavnen eller under flyvningen.

Vi anbefaler dig, at du om muligt, tjekker ind online for at undgå unødvendige processer i lufthavnen.

5. Kan jeg rejse frit mellem øerne?

Contenido

Én af de store fordele ved at besøge De Kanariske Øer er, at du kan besøge flere øer under dit ophold. Øerne er meget forskellige fra hinanden, og det gør rejsen meget mere berigende og interessant.

På nuværende tidspunkt er transporten mellem øerne genetableret fuldt ud med daglige forbindelser, der gør det muligt at rejse fra en hvilken som helst ø til en anden uden besværligheder, det være sig via fly såvel som via båd. Binter og Canaryfly er flyselskaberne, med hvilke du kan rejse mellem øerne, og Fred Olsen og Armas er rederierne.

6. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får symptomer på covid-19 under mit ophold på K anariske Øer?

Contenido

Hvis du har symptomer som f.eks. hoste, feber, vejrtrækningsbesvær eller generelt ildebefindende, skal du isolere dig på dit indlogeringssted og ringe til telefon 900 112 061 , så du kan blive vejledt og henvist til den passende behandlingsinstitution. +34 922 842 279 og +34 928 846 579 internationale opkald.

Det anbefales også, at du ringer, hvis du er en risikoperson (immunsupprimeret, gravid eller en person over 60 år)

Husk, at du skal bære mundbind på en hvilken som helst behandlingsinstitution, og du bør undgå at røre overflader med hænderne.

Contenido