Cykelrute fra den nordlige del til midt på Gran Canaria

Rundtur fra Bañaderos til Roque Nublo

Denne rundtur på cykel, der går dybt ind i hjertet af Gran Canaria starter fra øens nordkyst i Bañaderos, hvor man lader bilen stå og derefter kører op mod bananplantager, haver og landsbyer, hvorefter man når frem til Los Tiles-slugten. Den snoede vej angiver retningen mod landsbyen Fontanales og til de hundredvis af fyrretræer i Gáldar, indtil man når frem til udsigtspunktet La Cruz de Tejeda, der er det ideelle sted til et hvil, inden der startes på den centrale sløjfe, der fører til den ikoniske klippe Roque Nublo.

Nedkørsel til Tejeda midt på Gran Canaria

En hurtig nedkørsel fører til landsbyen Tejeda midt på Gran Canaria, en verden af imponerende klippevægge anført af Roque Bentayga, hvorefter følger klippevæggene på El Aserrador: Bjergskråningerne afløser hinanden mellem mandeltræer og løber fra Ayacata til foden af Roque Nublo, der er øens naturlige symbol. Tilbageturen mod Cruz de Tejeda gennem La Pez-sletterne har en meget behagelig profil. Og for at fuldende dette fantastiske landskabsmæssige puslespil, der afsluttes i Bañaderos, skal man blot tage landevejen igennem Valleseco og Arucas.

Distance
106 km
Højde
1720 m
Slope
2760 m
Is circular
Restaurant
Localidad
Bañaderos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
2
257
13
262
10045