Cykelrute igennem den nordvestlige del af Gran Canaria

Et af de mest krævende bjergpas på De Kanariske Øer.

På denne rundtur igennem den nordvestlige del af Gran Canaria, der har start og mål i den smukke Agaete havn, oplever man et af øens mest afsidesliggende og uberørte områder. Lige fra begyndelsen overrasker landevejen fra Andén Verde, der fører til landsbyen Aldea de San Nicolás, igennem omgivelser, der er domineret af den imponerende Faneque-klippe og skovområdet Tamadaba, der indeholder øens ældste fyrreskov. Helt bestemt en opvarmning, der også omfatter et af de mest krævende bjergpas på De Kanariske Øer.

Fra landevejen med dæmningerne til El Aserrador

Der køres nu ad landevejen med dæmningerne, en interessant rute, der bugter sig af sted, og som nærmer sig hjertet af øen, til klippevæggene, der kendes under betegnelsen El Aserrador, med skråninger, hvor man kan se den smule trafik, der er på disse meget snævre veje. På denne strækning, der går ind midt på øen, lægger man landbyerne Tejeda og Artenara, landskaber med slugter, klipper og eroderede vulkaner bag sig. Tilbageturen til kysten sker med nedkørsel ad rolige biveje, indtil man når frem til Agaete.

Distance
116 km
Højde
1500 m
Slope
3070 m
Is circular
Restaurant
Localidad
Puerto de Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
  • Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
  • Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
  • Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
2
257
13
262
10045