Cykelrute igennem den sydvestlige del af Gran Canaria

Rundtur, der starter og slutter i Mogán

Denne rundtur igennem den sydvestlige del af Gran Canaria er en klassisk turisttur og starter og slutter på guldkysten på den runde ø. Den fortryllende havn i Mogán er udgangspunktet for de første 30 km, en kørsel igennem flade områder, der snor sig langs kysten, mellem marinaer og skønne strande, indtil man når Maspalomas. Nu skal man søge ind mod midten af øen i retning mod Fataga med en stigning, der kan forekomme lang og krævende, når man passerer udsigtspunktet El Mirador de la Degollada de Las Yeguas.

Man kommer til Ayacata, rutens højeste punkt

Stigningen på cykelruten igennem den sydvestlige del af Gran Canaria har tre mærkepæle: landsbyen Fataga, San Bartolomé og Ayacata, rutens højeste punkt. I dette utrolige landskab med landsbyer og dybe slugter er det bedste at gøre holdt og smage den lokale ost for derefter at fortsætte nedkørslen mod dæmningen Las Niñas. En strækning med kurver og fyrretræer fører os til en anden imponerende slugt, Mogán, som man kommer til ad en landevej, der synes at hænge ned fra klippevæggene. Tilbage er kun nedkørslen til Mogán og så hvile ud.

Distance
99 km
Højde
1304 m
Slope
2240 m
Is circular
Restaurant
Localidad
Puerto de Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
  • Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
  • Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
  • Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
2
257
13
262
10045