Cykelrute på La Palma

Køre på cykel op til Roque de los Muchachos

Den snævre, rolige landevej i Barlovento, i den nordlige del af La Palma, markerer begyndelsen på en strækning på 127 km, der går gennem La Palma fra nord til syd. Langs vejen kan man betragte de smukke laurbærskove og landbrugsarealerne i Garafía kommune, indtil man støder ind i den vodsomme stigning på 15 km op til observatoriet på Roque de los Muchachos, øens højeste punkt, med en betagende udsigt til de svimlende klippevægge i Taburiente-calderaen. Præmien gør anstrengelserne umagen værd.

Afsluttende nedkørsel til saltlagunerne i Fuencaliente

På vej tilbage og når man har passeret vejkrydset med landevej L-P1, fortsættes der ad det stejle terræn mod nordvest indtil udsigtspunktet El Mirador El Time i Grafía, en svimlende nedkørsel igennem mundingen på slugten Las Angustias, og som fortsætter igennem bananplantagerne i Los Llanos de Aridane og flere forskellige landsbyer, hvor man kan fouragere. En jævn stigning op mod Los Canarios, det højeste område på La Palmas sydside, herefter kommer den afsluttende nedkørsel igennem et landskab, der er præget af den imponerende vulkan, Teneguía, fyret og saltlagunerne i Fuencaliente.

Distance
127 km
Højde
2400 m
Slope
3850 m
Restaurant
Localidad
Barlovento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
5
257
13
262
10045