Cykelrute på Lanzarote

Cykle for foden af vulkanen La Corona

Hvis man kan tale om en rute fyldt med kontraster, så er det helt sikkert den rute, der starter i den fortryllende kystlandsby Arrieta på den nordøstlige del af Lanzarote, og som slutter på den urørte strand i Caleta Famara. Det er en fornøjelsestur på 103 km, der "rører" ved foden af den gådefulde vulkan La Corona og går til den maritime enklave Órzola. Fra dette punkt forlades kysten ind mod smukke indre landskaber, som f.eks. Malpaís i La Corona, Haría, med de alvorligste bakker på strækningen.

Sådan kommer du til slutpunktet for ruten i la Caleta de Famara

Når man er kommet på den anden side af Haría, dukker der et magisk landskab op med kontraster, hvor områderne med vulkansk sort sand tager sin begyndelse, og hvor druerne til øens berømte vine vokser. Det er La Geria, der nydes, mens der trampes i pedalerne, indtil landsbyerne Uga og Yaiza dukker op. Herefter går turen mod nordvest mod Timanfaya Nationalpark. Her cykles der imellem lavamarker og kratere, midt i et overdådigt landskab, hvorefter der fortsættes til anlæggene i La Santa, og der tages hul på slutningen af ruten i Caleta de Famara, med den unikke naturstrand.

Distance
103 km
Højde
588 m
Slope
1270 m
Restaurant
Localidad
Arrieta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
3
257
13
262
10045