Cykelrute fra Nord- til Sydtenerife

Cykle langs Teide-bjerget

Denne rute, der går fra Tenerifes nordkyst til sydkysten starter i Puerto de la Cruz, med klatring i Valle de La Orotava og den smukke skov med kanarisk fyr. Denne tur kommer op i 2.000 meters højde, præambel til calderaen Circo de Las Cañadas (2.360 m), en stigning på 42 km, som belønnes: Man kører for foden af El Teide, Spaniens højeste punkt, for derefter at køre langsomt nedad gennem Ucanca-dalen, en strækning, der bruges af hold som Sky forud for sæsonen.

Nedkørsel via Chío til Playa de Las Vistas

Det går nedad på cyklen på landevejen til Chío i vestlig retning, hvor man i godt vejr tydeligt kan se øerne La Gomera og La Palma. Derefter tages en afstikker fra hovedvejen for at køre igennem de små, fortryllende landsbyer Aripe og Chirche med deres huse af sten, og frem til kanten af en dyb slugt. Når man er kommet tilbage til bredede landeveje, begynder der en længere nedkørsel til Playa de Las Vistas, afslutningen på en fantastisk tur, der kulminerer i turistbyen Los Cristianos.

Distance
92 km
Højde
1100 m
Slope
2600 m
Is circular
Restaurant
Localidad
Puerto de la Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045