Cykelrute igennem Nordvesttenerife

Kørsel op igennem bjergpas indtil Tenomassivet

Med start og mål i marinaen i klippevæggene Los Gigantes, i den yderste nordvestlige del af Tenerife, fører denne rute igennem bjergpas til landsbyen Santiago del Teide, inden der fortsættes ad den svimlende landevej, der fører til den smukke landsby Masca. På dette sted kan man begynde at se det terræn, der er kendt under navnet det gamle Tenomassiv, et imponerende naturlandskab, rigt på smukke dale og stejle klippevægge, hvor man skal navigere igennem skråningerne i de dybe slugter, hvor klippevæggene er mere end 1.000 m høje.

Cykle på Isla Baja

Turen går igennem det ene vidunderlige landskab efter det andet, når man kører ned igennem dalen El Palmar til Buenavista. Her i landskabet, der er kendt som Isla Baja, køres der stille og roligt på den 10 km lange strækning igennem bananplantager. Tilbage er stadigvæk stigningen op mod Garachico, en af de smukkeste kystlandsbyer i Spanien, til Icod de Los Vinos, med Drago Milenario og Erjos havn i 1.100 meters højde. De sidste kræfter bruges på vej til Santiago del Teide og Arguayo, hvor der som en variant kan laves en sløjfe på ruten frem til nedkørslen til sidst.

Distance
107 km
Højde
2361 m
Slope
2460 m
Restaurant
Localidad
Los Gigantes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045