Dykning med bedste sigtbarhed

De Kanariske Øer er et sandt paradis for dykkerentusiaster, en aktivitet, der kan dyrkes alle årets dage i det rene og klare vand i øhavet, hvor sigtbarheden når op på hele 30 meter. Temperaturen gør øerne til et paradis af biodiversitet på verdensplan – vulkansk havbund, rev og huler med en kæmpe artsvariation af marint liv i alle afskygninger.

00:00
Título
Dykkeroplevelser I HD
Vídeo
Póster
Inmersión en alta definición
Inmersión en alta definición
Tipo
Ancho completo
Contenido

Marinereservater på De Kanariske Øer

På De Kanariske Øer er der hele tre marinereservater, hvor man kan opleve øernes rige og mangfoldige havfauna. 

Marinereservatet Punta de La Restinga-Mar de las Calmas ved øen El Hierro er et must for enhver dykker med respekt for sig selv. En fantastisk havbund, hvor skildpadder, tun, ravfisk, rokker, grouper og delfiner lever side om side og kan ses, når man snor sig gennem grotter og klipperEn rig havbund, der er genoprettet efter de undersøiske vulkanudbrud i 2011.

Dykning i marinereservatet La Palma blandt de mange huler og klipper på op til 300 meters dybde er en udfordring for dem, der dyrker dybdedyk. Her er det muligt at opleve flotte eksemplarer af plettede ørnerokker, sorte koraller og øresvin. 

Marinereservatet ved øen La Graciosa og holmene i den nordlige del af Lanzarote er det største beskyttede havområde i hele Europa. Den imponerende havbund gemmer på en mangfoldighed af dyreliv, som kan nydes fra forskellige dykkersteder, der er velegnede for folk på alle erfarenhedsniveauer. Der er masser af kulmuler, havbarser og tandbraser, der er meget eftertragtede af lystfiskere.
 

Contenido

Vulkanske havbunde og undersøiske mysterier

Der er mange gode steder at dykke i havet ved De Kanariske Øer, hvor man virkelig kan fornemme den vulkanske natur. Derudover er det muligt at opleve huler og havbunde i op til 1.000 meters dybde ikke langt fra kysten – fulde af sorte lavastrukturer og undersøiske huler. 

Vandet, der omgiver øerne, gemmer på en masse historier. Det er ikke overraskende, at man på sin dykkertur kan støde på vrag, der er i fremragende stand trods tidens tand. Takket være sin beliggenhed som mellemstation på fly- og sejlruter og sit vigtige fiskeri gennem historien, gemmer De Kanariske Øer på et rigt og mangfoldigt liv på bunden af det omkringliggende hav. Man må heller ikke glemme at nævne en anden vigtig "hemmelighed" på havets bund, nemlig det imponerende Museo Atlántico, nær stranden Playa Blanca. Det er det eneste undervandsskulpturmuseum i Europa.

Imagen
Contenido

Dykning for alle og mesterskaber

Udbuddet af dykkersteder på De Kanariske Øer dækker et bredt spektrum: Det er et hav fyldt af kontraster, forskellige dybder og steder for dykkere på alle niveauer. Hertil skal tilføjes, at mange af stederne er let tilgængelige til fods fra kysten, uden at man behøver at sejle ud til dykkerstedet. 

På øerne er der mange dykkerskoler for dem, der ønsker at prøve kræfter med denne sport, samt firmaer, hvor de mere erfarne kan leje udstyr. Øhavet er også vært for verdensberømte sportsbegivenheder og konkurrencer, såsom den berømte Open Fotosub Isla de El Hierro, en årlig undervandsfotokonkurrence, som tiltrækker fagfolk og amatører fra forskellige lande.

Título

Dykkesteder på De Kanariske Øer – i dybden

Imagen