SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

ØEN

EL HIERRO

100%
bæredygtighed
Siden åbningen af ​​vandkraftværket Gorona del Viento er øen som den første helt selvforsynende med vedvarende energi.
MERIDIAN-ØEN
Indtil 1885 var Punta de Orchilla længdegradernes 0-meridian, og dermed omdrejningspunktet for navigation i det sekstende og syttende århundrede. Selv den dag i dag er El Hierro kendt som meridian-øen.
GRATIS
WI-FI
Afsides men samtidig online. El Hierro tilbyder gratis wi-fi-forbindelse!.
46
DYKKERSTEDER
Oplev 46 dykkersteder med et unikt og rigt undersøisk landskab, der er resultatet af vulkanudbruddet i 2011.
RESERVA DE LA
BIOSFÆRERESERVAT
På trods af, at øen er den mindste af øerne, har El Hierro frugtbar jord, stejle klipper, lavaformationer og frodig vegetation, der er anerkendt af UNESCO.
Velkommen Til El Hierro
Den lille ø, der er erklæret biosfærereservat, vil fortrylle dig med den kontrastfulde natur: vulkanlandskabet, de grønne frodige skove og det krystalklare vand. Der er rig mulighed for at opdage øens fantastiske natur. Dyk ned under havet overflade og oplev øens unikke undersøiske landskab, der blev skabt efter vulkanudbruddet i 2011, gå en tur gennem en af mange gamle skove eller stå helt stille og betragt det smukke landskab. Oplev, hvor dejligt det er at stoppe op, og indånde den rene luft på El Hierro.
/
Det Beskyttede Havområde
La Restinga

SPEKTAKULÆRE HAVBUNDE MED MASSER AF LIV

Langs fiskebyen La Restinga på den sydlige del af øen, ligger et priviligeret område med beskyttede farvande med dybder ned til 300 meter, masser af klipper, sandbanker og huler. Området er et af de mest eftertragtet blandt dykkere fra hele verden med mere end 10
dykkersteder med et unikt og rigt undersøisk landskab, der er resultatet af vulkanudbrud..
/Dette må du ikke gå glip af/