Casa Santa María

Få mere at vide om kunsthåndværk og fremstillingen heraf
Casa Santa María er et imponerende landhus fra det 17. århundrede beliggende i Betancuria midt på Fuerteventura. Ud over en afslappende spadseretur igennem de prægtige haver kan man ved selvsyn i Casa Santa María stifte bekendtskab med fremstillingen af kunsthåndværk fra Fuerteventura. Endvidere er udstillingen af gamle brugsredskaber, som blev brugt på landet, et eksempel på den traditionelle livsstil, der fandtes på øen indtil for nogle årtier siden.
En af de smukkeste restauranter på Fuerteventura
Multivisions- og 3D-visninger i Casa Santa María er en anderledes måde at tilnærme sig Fuerteventuras fauna og flora på. Det samme gælder lokalerne, der er viet til Betancuria Naturpark. I souvenirbutikken kan man i ro og mag finde souvenirs og gaver til alle aldre. Inden besøget afsluttes, bør man ikke gå glip af Casa Santa Marías romantiske, rustikke restaurant, der anses for at være en af de smukkeste på øen. Desuden er restaurantens ret med ovnstegt ged uden sidestykke.
Catering
Parking
Localidad
Betancuria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
4
9
14 54805
262
262
10045