Cactualdea Park

Den største kaktuspark i Europa

6 m. Det er, hvad den højeste kaktus i Cactualdea Park måler. Den vil helt sikkert være hovedmotivet på de fantastiske billeder, som denne utrolige have kan medvirke til. Når man kommer ind i Europas største kaktuspark, overraskes man normalt af den imponerende højde af mange af de mere end 1.200 arter, som vokser her. Parken er på hele 15.000 m² og ligger i La Aldea de San Nicolás på det vestlige Gran Canaria. Det tager omkring en times tid at gå en frisk tur igennem dette underholdende område.

Et "cactarium" med palmer, Aloe Vera-planter, påfugle og skildpadder

Cactualdea byder på meget mere end tornefulde planter bragt til stedet fra eksotiske steder som Madagascar. Lige når man har passeret amfiteatret med lyden af klukkende vand, peger den kunstige vulkan i udbrud hen mod trapperne, der fører til den utroligt smukke have. En bred sti af sten går rundt om "cactariet", og herfra kan man se den ene kaktus efter den anden omgivet af palmer, Aloe Vera-planter og tidsler, mens påfugle, ænder, skildpadder og æsler ser ubekymrede til og føler sig hjemme som i deres naturlige element. Derefter er tiden kommet til at aflægge grotten et besøg, spise tapas i baren på terrassen og købe souvenirs.

Catering
Parking
Is accessible
Localidad
San Nicolás de Tolentino
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045