Cocodrilo Park

Et lærerigt show med krokodiller i Agüimes

Cocodrilo Park ligger på øen Gran Canarias sydøstlige del i nærheden af Agüimes og byder på et overraskende show med krokodiller, hvor disse dyr fodres direkte for at vise deres stærke kæber, og en dyrepasser går tur med en unge, så publikum kan kærtegne den. Dette sker først og fremmest med et oplysende formål for at forklare adfærden hos disse dyr, der levede sammen med dinosaurerne. Da det er et privat modtagelsescenter for dyr, går entréindtægterne udelukkende til pasning af dyrene.

Zoo med krybdyr på Gran Canaria

Med 300 krokodiller fra Nilen, hvoraf den ene er op til 5 m lang, byder Cocodrilo Park på en enestående samling på De Kanariske Øer. Ud over tigre, hjorte og slanger er der små og store papegøjer, der også har deres eget show. Og hvis den besøgende ønsker at more sig lidt med at fodre aberne, kan der købes forskellige slags frugt og bananer i restauranten. Zooen tilbyder gratis bustransport tirsdag, torsdag og søndag, der udgår fra det store turistcenter i Maspalomas.

Catering
Parking
Is accessible
Localidad
Agüimes
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
2
9
54805 14
262
262
10045