Holiday World

Forlystelsesparken i Maspalomas

Holiday World ligger på sydsiden af Gran Canaria og er perfekt for de helt små. Den har mange forlystelser og aktiviteter for børnene såsom ponyridning, papegøjeforestillinger og endog en 4D-biograf. Til de største børn er der pariserhjulet, hvorfra man kan se hele Maspalomas turistcenter. Og da den ligger inde i et indkøbscenter, har den barer og restauranter, hvor man kan få noget at spise. Her kan børnene rigtig boltre sig og lege med deres forældre den ganske dag.

Underholdning for de helt små børn på Gran Canaria

Holiday World har forlystelser for alle aldre. De helt små børn er vilde med karrusellen, radiobilerne og boldbassinet. De største børn foretrækker den svimlende rutsjebane eller adrenalinen, der pumper i Sky Drop med et frit fald på 20 m. Og som en god afslutning på dagen er der ikke noget bedre end et spil bowling på bowlingbanerne i amerikansk stil. Og hvis de voksne skulle foretrække fitnessrummet eller spaen, tilbydes børnepasning.

Catering
Localidad
Maspalomas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045