Mundo Aborigen

En temapark, hvor man kan studere livet hos den oprindelige befolkning

På den sydlige del af Gran Canaria, omgivet af Fataga-slugten lige midt i Ayagaures Naturpark, finder man temaparken Mundo Aborigen, der beskæftiger sig med historien og kulturen på De Kanariske Øer. I denne park kan de besøgende stifte bekendtskab med, hvordan de første beboere på øgruppen levede, takket være genskabelse af dagligdagsscener og de mere end 100 figurer i naturlig størrelse.

Et friluftsmuseum i et imponerende landskab på Gran Canaria

Det imponerende landskab med Fataga-slugten er den ideelle ramme om dette friluftsmuseum, hvor man kan lære hemmelighederne bag den oprindelige kultur at kende, samtidig med at man kan nyde udsigten og det gode klima. De mindste kan boltre sig i kontakt med naturen og lege med hunde, grise og geder i Mundo Aborigen, mens de voksne finder ud af, hvordan livet formede sig på De Kanariske Øer for mere end 2.000 år siden, som om de var på en tidsrejse.

Parking
Localidad
Fataga
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
  • Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
2
9
54805 14
262
262
10045