Parque Acuático Oasis Lago Taurito

Hotellet med vandland på Gran Canaria.

Oasis Lago Taurito er perfekt til afslapning og underholdning, eftersom det er det eneste vandland på øen Gran Canaria, der ligger inde i et hotel. Paradise Lago Taurito Hotel har et komplet udvalg af servicer og faciliteter til indkvartering af hele familier, og hotellets vandland er fantastisk for de mindste med dets sjove forlystelser. Det ligger i forreste række ned til stranden i nærheden af Puerto de Mogán på sydøen og har det ideelle program for at oplade og få nye kræfter i ferien.

Saltvand til underholdning og varme kilder til afslapning

I Mogán ligger det eneste vandland med saltvand på De Kanariske Øer. Der tilbydes et stort udvalg af rutsjebaner, hvor man kan rutsje ned, kravle op og holde balancen - og hele tiden med en smag af hav. Der findes også mange faciliteter i nærheden såsom restauranter, barer og butikker. Der er sågar fitnessrum og sportsarealer, hvor man kan spille tennis eller paddletennis. Og for at få ny energi og glemme hverdagens sorger og bekymringer findes der også et wellness-center og en spa fra varme kilder. Oasis Lago Taurito er ren og skær underholdning til børnene og total afslapning til forældrene.

Catering
Offers
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Taurito
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
2
9
54805
262
262
10045