Sioux City

Temaparken med Det Vilde Vesten

I Sioux City finder der stadigvæk dueller sted under solen. Cowboyerne driver kvæget igennem gaderne og banditterne røver banke med dynamitladninger. I Saloon'en sidder man til bords med sheriffen, i banken lugter det af krudt og i zooen kravler og snor der sig taranteller, klapperslanger og en sjælden albino-haj fra Lousiana. Sioux City er ikke et hvilket som helst sted: Det er temaparken med Det Vilde Vesten i San Bartolomé de Tirajana, designet til at stimulere børnenes fantasi.

Shows med indianere og cowboys i San Bartolomé i Tirajana

Parken blev skabt i 1971 som biografplateau på den sydlige del af Gran Canaria og byder nu på forskellige forestillinger og uforglemmelige oplevelser for hele familien. De små bliver sat tilbage til dengang, der fandtes cowboys, når de ridder på hesteryg, leger med hestesko eller lægger sig i fængslets seng. Men pas nu på med den stærke ørkensol! Gode cowboys bør altid drikke vand og beskytte huden med solcreme.

Catering
Parking
Shows
Localidad
San Bartolomé de Tirajana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045