Maroparque

Den eneste lodrette zoo på De Kanariske Øer

Maroparque er en meget original zoo. Zooen ligger højt oppe på en skrænt i Breña Alta på øen La Palmas østlige del og er den eneste lodrette zoo på De Kanariske Øer. Den er behagelig at være i pga. skyggen fra den botaniske have. Vejen går ned ad skråningen over træbroer og brosten. Men det mærkværdigste er, at den går igennem fugleburene, så papegøjerne flyver rundt om den besøgende.

Eksotiske dyr på en skråning på La Palma

I Maroparque er der en samling sjældne dyr fra hele kloden, f.eks. japansk vagtel med fjer så hvide og bløde, at man skulle tro, de var af plys. Eller en lille abe med sort pels og gule fødder. Der er også albinokænguruer samt mange forskellige fisk, fugle, krybdyr og pattedyr i en zoo med fantastisk udsigt til slugten Et godt råd: Hvis der reserveres mad i havens restaurant ved besøgets start, er det ikke nødvendigt at vente på den, når turen er slut.

Localidad
Breña Alta
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
  • Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
5
9
14 54805
262
262
10045