Aqualava Waterpark

Lejligheder med vandland i Playa Blanca

Aqualava Waterpark er et vandland med lejlighedskomplekset Relaxia Lanzasur Club. Vandlandet ligger i Playa Blanca på Sydlanzarote og er en enestående lejlighed til at kombinere afslapning med underholdning. Selv om alle har adgang til vandlandet, er det kun brugerne af lejlighederne, der har gratis adgang til faciliteterne. Man kan derfor ud over at tilbringe dagen blandt vandforlystelser nyde godt af minigolfbanen, spaen, supermarkedet og aftenunderholdningen. Det er det perfekte vandland til en uforglemmelig familieferie.

Vandforlystelser med opvarmede swimmingpools på Lanzarote

Vandlandet Aqualava Waterpark har mange forlystelser for alle. I børneområdet er der et slot med rutsjebaner med forskellig form og en stor beholder, der hele tiden hælder vand ud. Río Lento er velegnet til at lade sig føre med strømmen alene eller parvis. Ud over rutsjebaner for voksne er der en sjov swimmingpool med kunstige bølger. Som et kuriosum kan det nævnes, at dette vandland er bæredygtigt, eftersom der bruges geotermisk energi fra stedet til opvarmning af swimmingpoolerne.

Catering
Offers
Is accessible
Localidad
Playa Blanca
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
  • Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045