Lanzarote Aquarium

Akvariet, hvor man kan svømme med hajerne på Lanzarote
I Costa Teguise på øen Lanzarotes østside kan man svømme med hajer i et akvarium. Lanzarote Aquarium giver mulighed for at dykke ved siden af en 1,8 m lang nursehaj og flere bambushajer. Det er en unik lejlighed til at gå i vandet sammen med arter, som det er meget svært at finde i det åbne hav. Denne aktivitet udføres altid under kyndig opsyn af eksperter, og man gøre det uden nogen form for forudgående forberedelse eller uddannelse.
Havdyr i et butikscenter i Costa Teguise
Lanzarote Aquarium råder over 33 anlæg med i hundredvis af havarter, lige fra nogle typiske arter fra De Kanariske Øer som f.eks. muræner og tigerfisk til tropiske såsom eremitkrebs og klovnefisk. En glastunnel løber igennem et af bassinerne, hvilket gør, at hajer, skildpadder og frøer svømmer få centimeter fra den besøgendes hoved. I de interaktive akvarier kan man desuden kærtegne nogle arter. Det gælder f.eks. søstjernerne. En unik måde at lære havets dyreliv på Lanzarote at kende.
Localidad
Costa Teguise
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045