Rancho Texas Lanzarote Park

Den eneste zoo med swimmingpools på De Kanariske Øer

På den sydlige del af Lanzarote finder man Rancho Texas Lanzarote Park, den eneste zoo med et swimmingpoolområde. Parken består af et stort område med vandforlystelser for både voksne og børn, der er kendt som Corral del Agua (vandgården). I området omkring vandgården er der en bar-restaurant, hvor man kan indtage noget, mens man bader. Den zoologiske have har således de perfekte rammer for en uforglemmelig dag: Se mange forskellige vilde dyr, nyde godt af showene og få sig en dukkert i swimmingpoolene og rutsjebanerne.

Et vandland, hvor man svømmer med søløver på Lanzarote

I Rancho Texas Lanzarote Park er der mulighed for at svømme med søløver, når de ikke lige optræder i deres show. I parken er der desuden en hvid tiger som en del af den store samling af vilde dyr. Der er også aktiviteter for børnene i "Far West"-miljøet såsom ponyridning, finde guld i en indianerlandsby eller sejle i kano. Der er flere spisemuligheder i forskellige restauranter, men kun i den restaurant, der sælger fastfood, kan man glæde sig over et flot show med cowboy-lasso og pisk

Localidad
Puerto del Carmen
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045