Aqualand Costa Adeje

Verdens bedste delfinshow

Aqualand Costa Adeje vandland byder på et unikt delfinshow på De Kanariske Øer. Opvisningen, der er præmieret af IMATA (The International Marine Animal Trainers Association) som verdens bedste delfinshow er en blændende demonstration af intelligens, kraft og smidighed hos disse sympatiske dyr, der svømmer om kap for fuld fart, udfører umulige spring og luftakrobatik. Aqualand Costa Adeje på Sydtenerife byder på den helt perfekte forestilling som afslutning på en dejlig dag med vandforlystelser og swimmingpools.

Et vandland med spa på Tenerife

Her kan de helt små, overvåget af et hold dygtige livreddere, lege i de kunstige bølger, fantasiborge og rutsjebaner i drageform. Og de voksne kan slappe af i friluftsspaen med boblebad med opvarmet vand og brusebad med hydromassage, hvile sig i en hængekøje ved swimmingpoolerne eller lade sig flyde med på en madras ind under de fredsommelige vandfald fra Lava River. Aqualand Costa Adeje er det perfekte sted til at komme af med stress og glemme alle bekymringer.

Catering
Offers
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Adeje
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
1
9
54805
262
262
10045