Forestal Park

Et naturlandskab med eventyr og underholdning i La Esperanza

Klatre op på de højeste toppe, indånde duften af fyrretræ og opdage et hav af træer, der løber ud i et med havet... I hjertet af La Esperanza-skoven på Nordtenerife finder man Forestal Park, et fritidsområde med eventyr og udforskning mellem lianer og tovbaner. Parken, som man finder gemt væk i et naturlandskab med tusindårige træer, er et fantastisk sted, hvis man som noget alternativt ønsker at være i kontakt med naturen.

En temapark i det beskyttede landskab Las Lagunetas

Forestal Park er den største tema- og oplevelsespark i træerne på De Kanariske Øer. Et fritidsområde til aktiv turisme i en skov af kanarisk fyr, der er det helt perfekte sted til en dag i naturen. Den omfatter over 90 højdespil, klatrevæg, tibetanske broer og tovbaner, som giver ungdommen tilbage gennem denne nye udendørssport. Den har forskellige baner, der passer til alle aldre og til enhver fysisk kondition. Det kan stærkt anbefales at tage lange bukser og sportssko på, så man kan nyde oplevelsen godt klædt på.

Offers
Parking
Is accessible
Localidad
La Esperanza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045