JUNGLE PARK

Det mest berømte ørneshow på De Kanariske Øer

Jungle Park beliggende på øen Tenerifes sydlige del har det mest berømte show med falkejagt på De Kanariske Øer. Ørne og falke flyver så tæt på jorden, at de næsten rører ved gæsternes hoveder. Og de mindste kan fodre og kærtegne mange af fuglene i frihed. Det er et anderledes sted, hvor man roligt kan gå mellem de mange rovfugle og eksotiske dyr. En autentisk jungle ikke langt fra landsbyen Los Cristianos i Arona.

En rolig jungle tæt ved Arona for hele familien

Jungle Park er en fantastisk mulighed for, at børnene føler sig som rigtige eventyrere. Denne enestående zoo og botanisk have omfatter bjergstier, tovbroer, vandfald og tunneler. I parken er der vilde kattedyr såsom sydafrikanske løver, pumaer og endog en hvid tiger med blå øjne. Storke og påfugle går frit rundt mellem de besøgende. Og hvis man har behov for et pusterum i skyggen i et af afslapningsområderne, er der ikke noget bedre end at få sig en forfriskning og nyde de eksotiske fugle helt tæt på.

Catering
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
1
9
14 54805
262
262
10045