Lago Martiánez

Fantastisk smukke swimmingpools designet af César Manrique
Lago Martiánez er et fritidskompleks beliggende i Puerto de la Cruz i den nordlige del af Tenerife. Komplekset har nogle helt enestående udsigter til havet og Teide og omfatter en stor kunstig sø omgivet af swimmingpools med smaragdfarvet vand, haver, terrasser og restauranter. Parken er designet midt i halvfjerdserne af den kendte kunstner César Manrique fra Lanzarote, som brugte elementer fra den traditionelle kanariske arkitektur og øens oprindelige flora.
Fritidsaktiviteter for hele familien tæt ved havet
Lago Martiánez er klassificeret som et bevarelsesværdigt område af kulturel interesse i kategorien historisk have og byder på et fritidsrum til alle aldre. Der er 4 swimmingpools til voksne og 3 andre indrettet til børn, som alle er omgivet af områder, hvor man kan tage sol. Der er desuden hængekøjer og parasoller. Komplekset omfatter flere terrasser, kiosker, restauranter og fik i 2006 sit eget kasino - alt sammen for at man får en perfekt dag med sol og hav.
Catering
Is accessible
Localidad
Puerto de La Cruz
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045