Loro Parque Animal Embassy

Verdens bedste moderne zoo

Loro Parque Animal Embassy er beliggende i Puerto de la Cruz nord på Tenerife og er et unikt sted til at se de mere end 400 dyrearter og lære deres karakteristika og adfærd at kende. Med mere end 50 års historie er denne moderne zoologiske have (eller dyreambassade) blevet en reference, hvad angår bevaring og videnskabelige studier af dyrene, særligt hvordan den globale miljøkrise påvirker dyrene. Derudover er det blevet den første zoo i verden med negativt CO2-fodtryk. Den er et eksempel på verdensplan og et plejende sted, hvor man kan observere aber, store kattedyr eller fugle i deres naturlige habitat, blive overrasket over delfiners, spækhuggeres og søløvers intelligens og evner, gå blandt fisk og hajer samt en stor varietet af plantearter og samtidigt nyde fritidsaktiviteter, restauranter og legepladser for de mindste.

Den største samling af papegøjer i verden og et stort pingvinarium

Udover dens initiativer til bevaring og genintroduktion af dyrene, didaktisk tilgang og pleje af miljøet er Loro Parque internationalt anerkendt for dens imponerende samling af eksotiske fugle, blandt hvilke der er mere end 300 papegøjearter. Gennem dens fond varetager Loro Parque blandt mange andre opgaver beskyttelsen og bevaringen af truede dyrearter, og har til dags dato reddet mere end 10 arter af disse fugle. Her er det også muligt at nyde verdens største pingvinarium, hvor der bor mere end 250 pingviner af forskellige arter. Og isen, nogle få meter under havoverfladen, eftersom Loro Parque også har et akvarium, hvor fisk og hajer svømmer blandt koraller. Dette har resulteret i præmien Animal Embassy 2008 for værende bæredygtig og ansvarlig park.

Catering
Parking
Shows
Localidad
Puerto de La Cruz
Gå til den officielle webside for at se alle tilgængelige og opdaterede oplysninger vedrørende åbningstider, reservationer, beliggenhed og kontakt.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045